Careerjet Politika privatnosti

O nama

Kontaktirajte nas

Navedite svoje poslove

 Pravila o privatnosti

traži posao:
gdje:
 

Careerjet Politika privatnosti

Zaštita privatnosti je važna za Careerjet Ltd ("Careerjet"). Ova politika privatnosti objašnjava kako Careerjet prikuplja , koristi i otkriva lične informacije, koje mogu da se obezbede dok koristite stranicu - http://www.careerjet.ba - ("Stranica").

Pregledavanje informacija

Kada koristite Careerjet stranice, naši poslužitelji prikupljaju informacije o vašim aktivnostima tijekom posjeta stranice, posredno i automatski, uključujući i web stranice koje posjećujete i koliko puta ste ih vidjeli i informacije o pregledniku kojeg koristite. Mi koristimo ove informaciju za prilagodbu aspekta vaših iskustva u traženju posla, za svrhe administracijskog sustava i za poboljšanje web stranice.

Osobni podaci, koje vi konkretno pružite

Obično možete posetiti našu stranicu bez otkrivanja bilo koje lične informacije o sebi. Međutim, u pojedinim delovima ove stranice, možemo zatražiti vaše lične informacije, kao što su vaše ime, email adresa i vaš životopis. Vaši lični podaci biće korišćeni samo za isporuku određenih informacija ili usluga, koje ste zatražili, kao što su upozorenja za posao, za potrebe administracijskog sistema i da se poboljša stranica. U svakom email upozorenju za posao, kojeg vam šaljemo, obezbedili smo i način da se odjavite iz budućih emaila.

Objavljivanje osobnih podataka

Mi ne otkrivamo osobne podatke trećim stranama u normalnom tijeku poslovanja, osim ako izričito pitate stranicu za to, na primjer, kada podnesete prijavu za posao regruteru kroz Careerjet ili prilikom izrade vašeg životopisa, koji se može pretraživati i biti pregledan od strane regrutera.
Pod određenim okolnostima, međutim, mogli bismo biti zakonski obvezni objaviti informacije vladi ili nekim trećim strankama i ako Careerjet postaje dio neke druge organizacije, ta organizacija će posjedovati osobne podatke prikupljene od strane Careerjet i ta će preuzeti prava i obveze u pogledu vaših osobnih podataka, kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.

Sigurnost

Da bi se zaštitila povjerljivost vaših osobnih podataka, Careerjet zapošljava sigurnosne mjere prikladno na osjetljivost informacija. Ipak, sigurnosni rizici ne mogu biti u potpunosti eliminirani i Careerjet ne može jamčiti da osobni podaci neće biti otkriveni na način, koji nije drugačije opisan u ovim Pravilima o privatnosti.

Promjene ove Politike privatnosti

Možemo promjeniti ova pravila u bilo kojem trenutku, slanjem izmijenjene politike na email adresu, koju ste nam pružili, ili slanjem izmijenjene politike na naše stranice.

Pitanja?

Ako imate pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, molimo nas kontaktirajte.